Met dit aanmeldformulier schrijft u zich in als lid bij TOZ. U kunt als lid zowel van de tennisbanen als van de Padelbanen gebruik maken.

Algemeen


 

Contact

 

Adres

 

Bankgegevens

Doorlopende SEPA machtiging
Hiermee geeft u toestemming aan Tennisvereniging TOZ om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Tennisvereniging TOZ. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken.
Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Op de website TOZ vindt u onder tabblad Vereniging / Reglementen & Tarieven een overzicht met data waarop en waarvoor er incasso’s gepland staan.

 

Overige

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor Tennisvereniging TOZ

Persoonlijke gegevens van onze leden worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Tennisvereniging TOZ houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacyverklaring.

U schrijft zich in als nieuw lid van tennisvereniging TOZ.  Wij vragen u toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken en te bewaren en hoe om te gaan met foto’s.

Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangegeven gegevensverwerkingen:

  • Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens in de ledenadministratie bij KNLTB Club en in de TOZ ledenadministratie in E-Captain.
  • Ik ga akkoord met het privacy beleid van Tennisvereniging TOZ
  • Ik geef toestemming voor het maken van foto’s tijdens wedstrijden, toernooien en andere activiteiten van Tennisvereniging TOZ en het gebruik hiervan op de TOZ website en andere TOZ uitingen zoals de nieuwsbrief.

Indien u een kind onder de 18 jaar inschrijft is het verplicht dat de ouders/verzorgers/voogd/wettelijke vertegenwoordiger bovenstaande toestemming geven!

U kunt te allen tijde aangeven als u een van bovenstaande  toestemmingen wilt herroepen. Dit kan schriftelijk (per email of post) bij het secretariaat.

In geval van opzegging dient dit voor 1 december schriftelijk (per post of email) te gebeuren bij de ledenadministratie, anders loopt het lidmaatschap een heel kalenderjaar door. De ontvangst van uw opzegging wordt binnen 2 weken aan u bevestigd. Zorg bij afmelding ook zelf voor een bewijsstuk van uw tijdige opzegging bij de ledenadministratie van TOZ.
Bovendien moet uiterlijk 31 december uw toegangsdruppel bij de ledenadministratie worden ingeleverd.

Velden met een * zijn verplichte velden.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode